Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BAŞKAN ÖZTEKİN: “YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; Kahramanmaraş (Elbistan / Türkoğlu), Hatay (İskenderun), Gaziantep (Nurdağı), Adıyaman, Malatya ve Osmaniye’de depremzedelerle bir araya gelmesinin ardından depremde yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretleri gerçekleştiriyor.

BAŞKAN ÖZTEKİN: “YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”
BAŞKAN ÖZTEKİN: “YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ” Anadolu Havadis

Başkan Öztekin; Yeşilce Mahallesi esnafı Harun Aksoy’un depremde hayatını kaybeden yakınlarına, Adıyaman’da hayatını kaybeden Merhum İdris Talha’nın ailesine, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde annesi ve babasını kaybeden Ayşe Nacar’a, Gürsel Mahallesi'nde yaşayan ve depremde yaralanan Nazir Akgül’e, Diyarbakır'da yaşanan depremde şehit olan Polis Özel Harekât Sümbül Özkan ve eşi Piyade Astsubay Mustafa Özkan’ın annesi Hülya Yıldız ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

undefined

Kâğıthane Belediyesi olarak depremzedelerin ve ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Öztekin: “ Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Devlet ve Millet el ele vererek inşallah yaralarımızı birlikte saracağız. Asrın felaketini yaşadık. Afetten sağ kurtulan vatandaşlarımızın hızlıca toparlanması, sosyal hayatın içinde olması için elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyoruz” dedi. 

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor