Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Gaziosmanpaşa’nın Milli Sporcularından Karatede Çifte Gurur

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Esma Sıla Evsan, Şule Azra Akbulut ve Tuana Irmak’ın temsil ettiği Kadın Kata Genç Milli Takımımız, Karate 1 Series A 2023 Uluslararası Karate Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcusu Zehra Kaya’nın yer aldığı Kadın Kata Takımımız da turnuvadan altın madalya ile döndü.

Gaziosmanpaşa’nın Milli Sporcularından Karatede Çifte Gurur
Gaziosmanpaşa’nın Milli Sporcularından Karatede Çifte Gurur Anadolu Havadis
Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Karate 1 Series A 2023 Uluslararası Karate Şampiyonası’na 76 ülkeden 1075 sporcu katıldı. Karate Milli Takımımız, şampiyonada 62 erkek ve 68 kadın sporcuyla kürsü mücadelesi verdi. Heyecana sahne olan turnuvayı başarıyla tamamlayan milli takımımız 4 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya elde etti.
 
Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Esma Sıla Evsan, Şule Azra Akbulut ve Tuana Irmak’tan oluşan Kadın Kata Genç Milli Takımımız, turnuvada gösterdikleri performansla 3’üncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcusu Zehra Kaya ise milli sporcular Damla Pelit ve Damla Su Türemen ile birlikte yer aldığı Kadın Kata Takımımızda altın madalya sevinci yaşadı. Genç sporcular, elde ettikleri madalyalarla ülkemize gurur yaşattı.
 
Gaziosmanpaşalı karateciler Şule Azra Akbulut ve Zehra Kaya, 20 Mayıs 2023 tarihinde İspanya’da yapılacak olan Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda da milli forma ile ülkemizi temsil edecek.
 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor