Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Sosyal Mağazamız İle Depremzedelerin Yanındayız

Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından bölgede yardım faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, oluşturduğu sosyal mağaza sistemiyle depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Sosyal Mağazamız İle Depremzedelerin Yanındayız
Sosyal Mağazamız İle Depremzedelerin Yanındayız Anadolu Havadis
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünde oluşturduğu hizmet merkezinde depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. 3 öğün sıcak yemek ikramı, ekmek üretimi, erzak yardımları, temel ihtiyaç malzemelerinin temini, bölgede temizlik faaliyetleri, konteyner kent kurulumu gibi birçok çalışma gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, oluşturduğu sosyal mağaza sistemiyle depremzedelerin ihtiyaçlarını doğrudan karşılıyor. 
 
“VATANDAŞLARIMIZIN MOBİL SİSTEM ÜZERİNDEN İLETTİĞİ İHTİYAÇLAR, KURYELERİMİZ TARAFINDAN ÇADIR KENTLERE ULAŞTIRILIYOR”
 
Alanda oluşturulan mağazacılık sistemi hakkında bilgiler veren Koordinasyon Sorumlusu Özbay Yağmurkaya, "Burada 60 kişilik ekibimizle bir sosyal mağaza sistemi oluşturduk. Deprem sonrası insanların uzun süre boyunca ihtiyaçlarını karşılayabileceği, adres bilgisine dayalı yapılan bir çalışma bu. Çocuk ve bebek giyimi, bütün yaş gruplarına ait kıyafetler, züccaciye, ısıtıcı gibi birçok ürün var. Aynı zamanda sıcak yemek ikramı yapan araçlarımız var. Ekmek fırınımız sürekli sıcak ekmek üretimi yapıyor. Burada bir markette ne bulunabiliyorsa her şey mevcut. Vatandaşlarımızın mobil sistem üzerinden ilettiği ihtiyaçlar, kuryelerimiz tarafından çadır kentlere ulaştırılıyor. Bizim buradaki kurgumuz bu hizmetleri uzun süre sürdürebilmek, adaletli dağıtımı sağlamak" dedi.
 
“EKİPLERİMİZ VE YARDIM TIRLARIMIZ İLE BİRLİKTE SEFERBERLİK HALİNDE ÇALIŞIYORUZ”
 
İstanbul'dan gelerek Gaziosmanpaşa Belediyesinin oluşturduğu alanda yardım çalışmasına katılan Ferhat Tokdemir de yaşanan depremin ilk gününden itibaren burada çalıştıklarını dile getirerek, "Kahramanmaraş'a gelerek ekiplerimiz ve yardım tırlarımız ile birlikte seferberlik halinde çalışıyoruz. İstanbul'dan getirilen tırlarla kadın, erkek, çocuk giyimleri, hijyen kitlerini ayrıştırıp çadır içerisinde oluşturulan raf sistemine kaydediyoruz ve bu sistemle depremzedelere ihtiyaçlarını ulaştırıyoruz. Şehir merkezinde büyük bir yıkım olmuş ne yazık ki. Ama depremzedelerin moralini yüksek tutmak durumundayız. Yani evler, iş yerleri bir şekilde yapılır ama önemli olan insanlarımızı kazanmak" ifadelerini kullandı.
 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor