Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı “Engelsiz Asker”e Kına Yakıldı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kayıtlı “Engelsiz Asker”e Kına Yakıldı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı Şaban Keser, temsili askerliğe kına yakılarak uğurlandı.

YEREL - 2019-05-19 04:49:24

“Özel Çocuklarımız”dan Şaban Keser’in evinde düzenlenen kına gecesine Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Filiz Saltan, Kadın Kent Gönüllüleri, ailesi ve yakınları katıldı. 2 çocuklu bir ailenin büyük oğlu olan Şaban Keser, 3 yaşında beyin tümöründen ameliyat oldu ve 13 yaşında epilepsi rahatsızlığı geçirdi ve yaşamını yüzde 96 engelli olarak sürdürüyor. 26 yaşındaki Şaban Keser, engelsiz askerlik görevine oturduğu mahalle olan İstasyon Mahallesi’nde önce araç konvoyu, ardından evindeki kına gecesi ile uğurlandı.

Anne Ayten Keser, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu gönüllüsü ve Şaban Keser’in annesi Ayten Keser, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Ayten Keser, “Şaban, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı eğitimlerine de katılarak sosyal hayatın içinde yer alıyor. Belediyemizin ve Gönül Elleri Çarşımızın katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Temsili de olsa Şaban bizim için asker oldu. Evladımızı adetlerimize uygun bir şekilde askere uğurluyoruz. Emeğe geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Şaban Keser, temsili askerliği arkadaşlarıyla birlikte Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı’nda yapacak.

DİĞER HABERLER