EKŞİOĞLU MAHALLESİ’NDE KURULAN İFTAR PROGRAMINA BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

EKŞİOĞLU MAHALLESİ’NDE KURULAN İFTAR PROGRAMINA BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

Çekmeköy Belediyesi sokak iftarlarında adres Ekşioğlu Mahallesi’ydi. Binlerce vatandaşın bereketi paylaştığı sofralarda edilen dualara hep birlikte amin denildi.

YEREL - 2019-05-19 05:03:26

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği sokak iftarları devam ediyor. Haftanın son iftar sofrası Ekşioğlu Mahallesi Malazgirt Caddesi’nde kuruldu. Genç Yaşlı binlerce mahalle sakinin katıldığı iftara, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye başkan yardımcıları ve  Ekşioğlu Mahalle Muhtarı Nizamettin Kaya da katıldı.

Kur’an tilaveti ve edilen duaların ardından okunan ezan ile oruçlarını açan vatandaşlara porselen tabaklarla; çorba, pilav, tas kebabı, tatlı, su, ayran ve  hurma ikram edildi.

Malazagirt Caddesi’ni dolduran vatandaşlara davete icabetleri için teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Bereketi paylaştığımız sofralarımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ramazan ayının maneviyatını yaşadığımız bu sofralarda hem komşuluk hem de kardeşlik bağlarımız güçleniyor. Bu mübarek günlerde vatanımız ve milletimiz içinde dualar edeli. Hepinizi Allah’a emanet ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum,” dedi.

DİĞER HABERLER