SULTAN MURAT CADDESİ’NDE KURULAN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

SULTAN MURAT CADDESİ’NDE KURULAN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Çekmeköy Belediyesi geleneksel sokak iftarları kapsamında Taşdelen Sultan Murat Caddesi’nde 5 bin vatandaş aynı sofra etrafında bereketi paylaştı.

YEREL - 2019-05-22 12:26:03

Çekmeköy Belediyesi’nin sokak iftarlarındaki adres Taşdelen Sultan Murat Caddesi’ydi. Genç yaşlı, 7’den 70’e binlerce Çekmeköylü aynı sofra etrafında buluşarak edilen dualara hep birlikte amin dedi. Ezanın okunmasıyla açılan oruçların ardından alanda kurulan Çekmeköy Çocuk Ramazan Sokağı’nda çocuklar doyasıya eğlendi. Cadde üzerinde bulunan Cebir Cami’nde teravih namazı öncesi Çamlıca Cami İmamı İshak Danış’ın Kur’an tilavetiyle de gönüller huzur buldu.

Alanı dolduran vatandaşlara davete icabetleri için teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Her yıl bu sofra etrafında bir araya gelip bereketi paylaşıyoruz. Rabbim kardeşliğimizi, birliğimizi ve komşuluğumuzu daim etsin. Bu mübarek günlerde vatanımıza ve milletimize dua etmeyi unutmayalım. “ dedi.

Taşdelen Sultan Murat Caddesi sokak iftarında vatandaşlara  porselen tabaklarla; çorba, pilav, tas kebabı, tatlı, su, ayran ve  hurma ikram edildi.

DİĞER HABERLER