ÖĞRENCİLER HAYDİ YAZ OKULU'NA!

ÖĞRENCİLER HAYDİ YAZ OKULU'NA!

Esenlerli öğrenciler, 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak Yaz Okulu'nda dopdolu bir yaz tatili geçirecekler.

EĞİTİM - 2019-05-22 12:43:49

Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe genelindeki gençlerin eğitimi için "Eğlen ve Öğren" sloganıyla Yaz Okulu düzenliyor. İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Okulu'na 16 Haziran Pazar gününe kadar kayıtlar devam edecek. Kayıtların hemen ardından 17 Haziran Pazartesi günü ise eğitimler başlayacak.

HEM ÖĞRENECEKLER HEM DE EĞLENECEKLER

Esenler Belediyesi'nin bu yıl gerçekleştirilecek Yaz Okulu'nda 7-14 yaş arasındaki öğrenciler hem öğrenecekler hem de eğlenecekler. Gençlere; Kur'an-ı Kerim, Adab-ı Muaşeret ve Değerler Eğitimi dersleri verilecek. Gençlerin arasındaki birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi için sosyal aktiviteler ve geleneksel oyunlar gibi etkinlikler düzenlenecek. Parkur yarışları, spor faaliyetleri, mangala ve satranç gibi zeka oyunlarıyla gençlerin hep birlikte hoşça vakit geçirmeleri sağlanacak. Öğrenciler 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda eğitimlerini alacaklar. Eğitimler, 26 Temmuz Cuma günü sona erecek.    

10 BİN ÖĞRENCİ İLE PİKNİK ŞENLİĞİ

Yaz Okulları'nın kapanış programı, 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenecek piknik şenliğiyle yapılacak. 10 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşecek şenlik, 25 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Yaz Okulu'na katılmak isteyenler, 17 Haziran tarihine kadar kendilerine en yakın ESGEV'ler ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda kurulan stantlardan kayıt yaptırabilirler. Yaz Okulları hakkında bilgi almak isteyenler, 0(212) 562 17 40 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilirler.

DİĞER HABERLER