2020 FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

2020 FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Çekmeköy Belediye Meclisi Nisan ayı 3. Birleşimi’nde görüşülen, Çekmeköy Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

POLİTİKA - AK Parti - 2021-04-10 15:33:51

Çekmeköy Belediyesi Nisan ayı 3. Birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Şenol Alan’ın başkanlığında toplandı. Eski Meclis Üyesi Sait Yurttapan ve AK Parti Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu’nun vefatı sebebiyle saygı duruşuyla başlanılan Nisan Meclisi’nde, Çekmeköy Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyetlerini içeren Faaliyet Raporu’nun kabulü  görüşüldü. Oylama öncesi söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; bütçe, okullar ve spor salonları, sağlık çalışmaları, park ve yeşil alan, kütüphane ve gençlik kafeler, fen işleri imalat çalışmaları, ibadethaneler, kültürel etkinlikler, ulusal ve uluslararası projeler, spor etkinlikleri ve sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmaları anlattı.

Başkan Poyraz; “ Geçtiğimiz dönemlerde meclis üyeliğimiz yapan Sait Yurttapan abimizi, belde döneminde belediye başkan yardımcılığında bulunan Mustafa Kaynar abimizi ve bugün ebediyete uğurladığımız mesai arkadaşımız AK Parti Meclis Üyemiz Bülent Aydoğdu kardeşimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.  Meclisimizde Çekmeköy’ün 2020 faaliyet raporunu görüşüp oylayacağız. 12 yıllık görev süresi boyunca bu memlekette taş üstüne taş koymuş tüm kardeşlerime, temizlik işçilerimiz ve  fen işlerinde kaldırım imalatı yapan asfalt döken kardeşlerimize başta olmak üzere, tüm mesai arkadaşlarıma, müdürlerimize, belediye başkan yardımcılarıma ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Daha yaşanılabilir bir Çekmeköy için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz, “dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Sırmacı, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Ünal Bellek, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Alparslan Şahinoğlu, ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Bora Kılıç oylama öncesi söz alarak eski meclis üyesi Sait Yurttapan ve AK Parti Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu için başsağlığı dileğinde bulundular.

Açık yapılan oylamada Çekmeköy Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile Çekmeköy Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

DİĞER HABERLER