250 anne, Anneler Günü‘nde bir araya geldi.

250 anne, Anneler Günü‘nde bir araya geldi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 8 Mayıs Anneler Günü'nde 250 anne ile kahvaltıda bir araya geldi. Yeni doğum yapan anneleri de hastanede ziyaret eden Başkan Göksu, annelere orkide hediye etti.

GÜNCEL - 2022-05-12 14:31:15

Esenler Belediyesi, 8 Mayıs Anneler Günü’ne bir dizi etkinlikle kutladı. Etkinlikler çerçevesinde Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 250 anne ile birlikte 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde bulunan Şule Yüksel Şenler Hanımlar Konağı‘nda kahvaltı yaptı. Programa çocuklarıyla birlikte katılan anneler, düzenlenen etkinliklerle keyifli vakit geçirdi. Esenler Belediyesi yeni doğum yapan anneleri de unutmadı. Başkan Göksu, Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde anneliğe merhaba diyen anneleri ziyaret ederek orkide ve içerisinde bez, biberon gibi çeşitli ürünlerin olduğu “Esen Bebe” çantası hediye etti.

ANNELERİMİZ İLK ÖĞRETMENLERİMİZDİR

Tüm annelerin 8 Mayıs Anneler Günü’nü kutlayan Göksu, “Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeyiz. Esenler Belediyesi’nin yıllardır uygulamış olduğu Esen Bebe çantasını annelere hediye ettik. Çantanın içinde çocukların her türlü ihtiyacını karşılayacak eşyalar var. Aynı zamanda çiçeklerimizi anne olan annelerimize verdik. Annelik çok farklı bir duygu. Anne, bizim için hayatta vazgeçemeyeceğimiz en kutsal varlıklardan biri, hayattaki ilk öğretmenimiz. Anne, fedakarlığın, feragatın, özverinin adıdır. Anne dediğinizde şefkat, merhamet akla gelir” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER