BAŞKAN AYDINER, ENGELLİ GENÇLERE ASKER KINASI YAKTI

BAŞKAN AYDINER, ENGELLİ GENÇLERE ASKER KINASI YAKTI

Bayrampaşa Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli gençler için özel olarak yemekli kına programı düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programda engelli bireyler doyasıya eğlenirken temsili olarak askere gidecek olan 6 engelli gence asker kınası yakıldı. Programda konuşan Başkan Aydıner, “Engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam sunmak ve onların sosyalleşmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL - 2023-05-22 15:55:52

Bayrampaşa Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki engelli bireyleri ve ailelerini yemekli programda bir araya getirdi. Engelli bireylerin gönüllerince eğlendiği programda temsili olarak askere gidecek olan 6 engelli gence asker kınası yakıldı. Belediye Başkanı Atila Aydıner’in eşi Melahat Aydıner ile birlikte ev sahipliği yaptığı programa AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa Müftüsü Recep Eren, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu, Bayrampaşa Engelliler Merkezi Genel Koordinatörü Arzu Güner ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE ENGELSİZ BİR YAŞAM SUNUYORUZ"

Engelli gençlere kına yakan ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Aydıner, “Engelliler Haftası münasebetiyle ilçemizdeki engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile bir araya geldik. Temsili olarak askere gidecek engelli evlatlarımızın asker kınalarını yaktık. Bu geleneği 8 yıldır sürdürüyoruz. Şu ana kadar 40’tan fazla gencimizi bu şekilde askere uğurladık. Engelli kardeşlerimize engelsiz bir yaşam sunmak ve onların sosyalleşmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER