SİLİVRİ’DE 19 MAYIS FUTBOL ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

SİLİVRİ’DE 19 MAYIS FUTBOL ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

Silivri’de düzenlenen Futbol Okulları Arası Futbol Şöleni’nde birinci Mimarsinan Gençler Birliği, ikinci Silivri Belediyesi Futbol Akademisi, üçüncü Fenerköy Spor ve dördüncü Silivrispor oldu. Etkinlikte; Altınordu, Galatasaray, Beşiktaş ve Ortaköy Spor Kulübü futbol okulları da mücadeleleriyle göz doldurdu.

SPOR - 2023-05-22 16:11:30

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük coşkuyla kutlayan Silivri, unutulmaz bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Silivri Belediyesinin 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında, kulüplerin Futbol Okulları arasında Futbol Şöleni düzenlendi.

Silivri Belediyesi Selimpaşa Yoğurthane Futbol Sahasında düzenlenen Futbol Şöleni’ne 8 takım ve 120 sporcu katıldı. Etkinlikte; birinci Mimarsinan Gençler Birliği, ikinci Silivri Belediyesi Futbol Akademisi, üçüncü Fenerköy Spor ve dördüncü Silivrispor oldu. Altınordu, Galatasaray, Beşiktaş ve Ortaköy Spor Kulübü futbol okulları da etkinlikte büyük bir mücadele örneği sergiledi. Futbol şöleninde dereceye girenlere kupa ve madalya ödülü verildi. Ödül törenine; belediye meclis üyeleri Sultan Aşkın ve Yasin Gören, Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Eren Ermiş, Spor Koordinatörü Ahmet Uslu, kulüp yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

DİĞER HABERLER