ARNAVUTKÖY'DE ENGELLİ BİREYLER ASKERLİK HEYECANI YAŞADI

ARNAVUTKÖY'DE ENGELLİ BİREYLER ASKERLİK HEYECANI YAŞADI

Arnavutköy’de, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nda temsili olarak bir günlüğüne askerlik yapan engelli bireyler hayallerini gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 2023-05-22 16:15:33

Arnavutköy Belediyesi, Engelliler Haftası'nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Engelliler Haftası'na özel olarak düzenlenen etkinlikle, Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Merkezi’nden (AYEM) hizmet alan engelli vatandaşların askerlik hayalleri gerçekleştirildi. Engelli bireyler, bir günlüğüne askerlik heyecanını yaşama fırsatı buldu. 

Arnavutköy Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, engelli vatandaşlar askeri bir deneyim yaşadı. Etkinlik kapsamında engelli bireyler, asker tıraş oldu ve ardından askeri üniformalarını giydi. Askerlik atmosferini yaşayan vatandaşları Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Kemal Aygenli de ziyaret etti.  

AYEM, Arnavutköy Belediyesi’nin engelli ve yaşlı bireylere yönelik çeşitli hizmetler sunan bir merkezi olarak faaliyet gösteriyor. Toplumun farklı kesimlerinden özel gereksinimi bulunan vatandaşları bir araya getirerek; engellerin aşılmasına ve daha kapsayıcı bir topluluk oluşmasına katkıda bulunuyor. 

DİĞER HABERLER