ŞEHİR PARKI İÇERİSİNE MODERN KÜTÜPHANE İNŞA EDİLİYOR

ŞEHİR PARKI İÇERİSİNE MODERN KÜTÜPHANE İNŞA EDİLİYOR

Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköy Şehir Parkı'na modern bir kütüphane kurmak için çalışmalarına devam ediyor.

EĞİTİM - 2023-05-29 15:42:12

Arnavutköy Belediyesi’nin Arnavutköy Şehir Parkı’nda inşaatına başladığı kütüphane çalışmaları devam ediyor. Kütüphane hizmete açıldığında 680 metrekarelik bir alana sahip olacak ve ziyaretçilerine 23 bin 500 kitaplık bir koleksiyon sunacak. Kitapseverler, çeşitli türlerdeki kitapları keşfetme imkânı bulurken, geniş bir bilgi birikimiyle buluşacak. 

Bireysel ve grup çalışma odalarıyla ziyaretçilerine sessiz ve verimli bir çalışma ortamı sunarken öğrenciler için ideal bir çalışma ortamı sağlanacak. Akıllı kütüphane sistemi ile kitapseverler, kitapları kolayca ödünç alıp, iade edebilirken; akıllı arama ve yönlendirme özellikleri sayesinde istedikleri kitaplara hızlıca ulaşabilecekler. 

Kütüphanenin içerisinde ayrıca bir mescit de bulunacak. Ziyaretçiler, ibadetlerini yerine getirebilecekleri özel bir alanın rahatlığını yaşayacaklar. 

Arnavutköy Belediyesi, Şehir Parkı’nın içerisine kuracağı kütüphane ile bölgedeki kültürel hayatı zenginleştirme ve kitapseverlere geniş bir hizmet yelpazesi sunmayı hedefliyor. 

DİĞER HABERLER