AK PARTİ İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK ?

AK PARTİ İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK ?

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı için yeniden aday olacağını ima etmesinin ardından AK Parti'nin adayının kim olacağı merak konusu. Şu ana kadar adaylık için 3 isim plana çıkarken bu isimlerin önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir sunum yapacağı öğrenildi.

YEREL SEÇİM - 2023-08-26 15:39:11

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kimi aday göstereceği herkes tarafından merak ediliyor. Kulislerde Murat Kurum, Bünyamin Demir, Tevfik Göksu  isimleri ön plana çıkıyor. Bu isimler önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İstanbul'un sorunları ve çözüm önerileri  ilgili bir sunum yapacak.

İSTANBUL İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA EKİBİ KURULDU 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her fırsatta "Mutlaka geri almalıyız" dediği İstanbul için AK Parti'de adeta seferberlik ilan edildi. Bu noktada en önemli kriter hiç kuşkusuz ki belirlenecek aday.Bu konuda aceleci davranmak istemeyen parti kurmaylarının adaylık için ön plana çıkan isimlerle ilgili bir anket çalışması yapması bekleniyor. Özellikle CHP'nin güçlü olduğu ilçelerde bu isimler sorulacak ve vatandaşlardan en çok teveccüh alan isim bir adım öne geçecek.

DİĞER HABERLER