Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Deniz Caddesi "Prestij" oldu

Pendik Belediyesi daha önce prestij caddesi haline getirilen Kaynarca Deniz Caddesi’nde ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Cin caddeyi gezerek esnafın görüşlerini aldı, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Deniz Caddesi
Deniz Caddesi Anadolu Havadis

Prestij Cadde çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi’ninışıklandırma sistemini yeniledi. Yaklaşık 650 metre uzunluğundaki caddeye dekoratif aydınlatma direkleri konuldu. Yeni aydınlatma sistemiyle Deniz Caddesi özellikle akşamları ışıl ışıl görünümüyle yeni bir atmosfer büründü. Çalışma sonrası Başkan Ahmet Cin prestij caddeyi gezdi. Esnafın görüşlerini alarak yenilenen caddenin hayırlı olması dileğinde bulundu. Kaynarca Deniz Caddesi daha önce yapılan altyapı çalışmalarıyla prestij cadde haline dönüştürülmüştü.

Diğer prestij caddelerine de konuldu

Dekoratif Aydınlatma sistemi daha önce Fevzi Çakmak ve Necmettin Erbakan Prestij Caddelerine de konulmuştu. Son olarak Deniz Caddesi’nin ardından dekoratif aydınlatma sistemleri önümüzdeki dönemlerde yeni prestij caddelerine konulmaya devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor