Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Halkla İlişkiler Ofisi Fatihlilerin Komşular Günü'nü Kutladı

Dünya Komşular Günü kapsamında Fatih Belediyesi Halklar İlişkiler Ofisi ekipleri, Fatihli komşularımıza kahve ikram etti.

Halkla İlişkiler Ofisi Fatihlilerin Komşular Günü'nü Kutladı
Halkla İlişkiler Ofisi Fatihlilerin Komşular Günü'nü Kutladı Anadolu Havadis

Halkla İlişkiler Ofisi Fatihlilerin Komşular Günü nü Kutladı

Fatih Belediyesi Halkla İlişkiler Ofisi ekipleri, 17 Kasım Dünya Komşular Günü'nü kutlamak adına Fatih halkıyla bir araya geldi. Bu özel günde Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın mesajını taşıyan kutlama kartları eşliğinde komşulara Türk kahvesi ikram edildi. Bu etkinlik komşuluk bağlarını güçlendirmeyi ve toplum arasında dayanışmayı artırmayı amaçladı.

Komşuluk

Komşuluk ilişkileri özellikle köy ve kasaba gibi küçük yerleşim bölgelerinde sosyal dayanışma açısından önemli olduğu gibi, ailelerin huzur ve güven içinde yaşamaları açısından da önemlidir. İyi komşuluk ilişkileri mutluluğun ve sevincin paylaşılmasında yardımcı olurken sıkıntı ve keder anlarında da destek olmaktadır. Bu durum fert ve ailelerin toplum içinde daha güçlü bir dayanışma içinde olmalarını sağlar. Kültürümüzde yer edinmiş olan "Ev alma, komşu al" özdeyişi, komşuluk ilişkilerinin her iki yönde de önemini vurgulamaktadır. Ayrıca "Komşu komşunun külüne muhtaçtır", "Komşuda pişer, bize de düşer" gibi atasözleri ve "komşu kapısına çevirmek" gibi deyimler komşuluk ilişkilerinin derinliğini ve önemini anlatmak açısından büyük bir rol oynamaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor