Advert
Advert
en iyi casino siteleri

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu

Binali YILDIRIM Millet İttifakı İstanbul 1. Bölge Belediye Başkan Adaylarıle beraber projelerini anlatı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu Anadolu Havadis

Projeler şu şekilde ;

:: Biyoteknoloji Vadisi’nde ileri teknoloji kullanılarak ilaç ve aşı üreteceğiz. İhracat yaparak cari açıkta 27 milyar lira azalma sağlayacağız.

: : Teknoloji merkezi ile katma değeri yüksek üretim yapan yatırımcılara AR-GE yapmaları için fırsat sunacağız.

: Haydarpaşa'dan Harem'e kadar olan bölgeyi kültür endüstrileri tasarım merkezi yapacağız. Caddebostan ile Suadiye arasında su sporları merkezi kuracağız.

: Herhangi bir toplu taşıma aracından binip deniz yoluna aktarma yapacak İstanbul Kart sahipleri, deniz ulaşımına ücret ödemeyecekler. Validebağ, Acıbadem'de Millet Bahçesi açacağız. Otopark sorununu çözeceğiz.

: Ağva'dan Karasu, Düzce ve Karadeniz Sahil Yolu'na bağlanacak şekilde Kuzey Marmara Otoyolu'nun devamını yapacağız. Balıkçı barınakları ve plajları oluşturacağız.

: Dünyanın yüksek standartlarına sahip sürücüsüz Üsküdar-Çekmeköy metrosu Sultanbeyli'ye uzanacak. Her bölgeye bir gençlik kültür merkezi, millet bahçeleri yapacağız.

: Yaz kış Adalar'da oturan İstanbul Kart sahipleri adalar arası ve ana karaya ücretsiz seyahat edecek. Ada içinde fayton görünümlü elektrikli araçlar kullanılacak.

: Küçükyalı-İdealtepe arasındaki kıyıda su sporları parkı açacağız. İdealtepe'de 3000 kişilik amfitiyatro, Yalı Mahallesi'ne marina ve Millet Bahçesi ile birlikte 28 noktaya otopark yapacağız.

: Anadolu Kültür Merkezi ve şehir terasları projeleri hayata geçirilecek. İçerenköy'deki gümrük yerine 300 dönümlük Millet Bahçesi yapılacak.

: Boğaz sahil yoluna paralel bir tünel projesinin yanı sıra, yeni metro ağları kapsamında Beykoz'a metro gelecek.

: Kartal'da yer alan Çukur'u doğa parkına dönüştüreceğiz. Havaray projesinin yanı sıra yeni ve modern bir stat inşa edeceğiz.

: İmar ve mülkiyet sorunları çözülecek. Metro Sultanbeyli'ye gelecek aynı zamanda yeşil koridorlarla ilçe nefes alacak.

: Metro Sancaktepe'ye gelecek. Türkiye'nin en büyük şehir hastanesi buraya yapılacak. Ortak geleceğimiz İstanbul projesinin beyni olan akıllı şehrin merkezi burada olacak.

: 20 bin araçlık otopark projelendirmesi yaptık. Dudullu'daki Osmangazi Parkı ve Tepeüstü'nde Millet Bahçeleri yapacağız. Altı mahallede kapalı semt pazarları açacağız. Akademi Ümraniye'yi açacağız.

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor