Advert
Advert
en iyi casino siteleri

HİLMİ TÜRKMEN’NİN PAYLAŞTIĞI VİDEO İZLENME REKORU KIRDI.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen geçtiğimiz günlerde bir video paylaştı. Son döneme damgasını vuran ve tüm kesimler tarafından çok beğenilen Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verilen hizmetlerden sadece birini anlatan video izlenme rekoru kırdı.

HİLMİ TÜRKMEN’NİN PAYLAŞTIĞI VİDEO İZLENME REKORU KIRDI.
HİLMİ TÜRKMEN’NİN PAYLAŞTIĞI VİDEO İZLENME REKORU KIRDI. Anadolu Havadis
Haberin videosu için tıklayın!

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, yazı

Başkan Türkmen’in paylaştığı videoda engelli bir çocuğu olan annenin Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’nin açılmasıyla hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor. Video da anne; “Daha önceleri engelli çocuğumu güvenle bırakıp gidebileceğim hiç kimse yoktu. Elektrik, su faturasını ödemeye dahi engelli kızımla birlikte gitmek zorunda kalıyordum. Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldıktan sonra hayatımıza büyük kolaylık sağlandı. Kızımı istediğim zaman buraya bırakıp çarşıya, pazara, doktora gidebiliyorum.” dedİ.

Engelli çocuğu olan annenin özellikle; “Umutlandım, en azından arkamda birileri var dedim” cümlesi videoyu izleyen herkesi duygulandırdı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’nin “Bu dönemde yaptığım eserler arasında beni en çok mutlu eden Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’dir.” sözü ile bu merkeze verdiği önemi göstermiştir. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi alanında uzman, genç, çalışkan yönetici ve eğitmen kadrosuyla yaklaşık 1000 engelliye hizmet vermeye devam ediyor. Başkan Türkmen’i bu güzel eser sebebiyle tebrik ediyoruz.

https://youtu.be/28yTpeYXfxI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor