Advert
Advert
en iyi casino siteleri

CUMHURİYET MAHALLESİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi mahalle sakinlerinin katılımlarıyla açıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programına, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Taşçı ve çok sayıda mahalle sakini katılım sağladı.

CUMHURİYET MAHALLESİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
CUMHURİYET MAHALLESİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI Anadolu Havadis

undefined

Açılış programında konuşan Başkan Türkmen, "31 Mart öncesi açılış ve temel atma törenlerimizin son günündeyiz. 21 Mart itibariyle yasaklar başlıyor. Dolayısıyla seçim öncesi açılışlarımızı tamamlamış oluyoruz. İnşallah seçim sonrasında yeni eserler, yeni projelerimizin açılışlarını birlikte yaparız. Son yıllarda sağlık alanında gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimler olarak bizler, vatandaşlarımızın hekimlere ulaşma konusunda önlerindeki engelleri kaldırmış ya da kolaylaştırmış olduk. Artık hekime ulaşmak zor değil. Aile Hekimliği Projesi çok önemli bir noktaya ulaşmış durumda. Açılışını yaptığımız bu Aile Sağlığı Merkezimiz de mahallemizin güzel bir konumunda açıldı. Güzel bir ASM oldu. 4 hekim çalışıyordu artık 6 hekim görev yapacak ve bir de uzman hekim gelecek onun da müjdesini verelim. Aslına bakarsanız burası mini bir hastane oldu diyebiliriz. Bu sağlık merkezi burada vardı ancak yeterli değildi. Yeniledik ve böyle güzel bir hale geldi. Çok önemli bir rakamdan bahsetmek istiyorum ki Üsküdar’da 50 Aile Sağlık Merkezi’nden 25’i Üsküdar Belediyesi tarafından yapıldı. Hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

undefined

Konuşmaların ardından kurdele kesim töreni yapıldı. Başkan Türkmen, Kaymakam Demiryürek ve mahalle sakinleri kurdele kesim töreninin ardından açılışı yapılan Aile Sağlığı Merkezi’ni gezdi.

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor