Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Ümraniye’de!

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Pazar günü gerçekleşecek olan seçim öncesi Ümraniyelilerle bir araya gelerek coşkulu kalabalığa hitap etti.

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Ümraniye’de!
Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Ümraniye’de! Anadolu Havadis

Ümraniye Çarşı Metro Durağında vatandaşlarla bir araya gelmeden önce otobüsle Ümraniyelileri selamlayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı konuşmada, “Ümraniyenin güzel insanları, gösterdiğiniz bu sevgi ve sıcak karşılama bizleri çok mutlu ediyor. Size olan güvenimizi ve hizmete olan aşkımızı daha da artırıyor. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Gününüz mübarek, geleceğiniz aydınlık olsun” dedi.

Ardından AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çarşı Metro Durağında kendisini bekleyen coşkulu kalabalık ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri belediye birim müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.

MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu selamlama konuşması yaparak, cumhur ittifakı yüzlerce yıl devam edecektir. Gerekeni yapacağınızdan en ufak şüphemiz yoktur” dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmada, “Ümraniye, bugüne kadar AK Parti’ye en yüksek desteği veren ilçelerin başında geldi. Yine aynı şekilde ilçemiz desteğini gösterecektir. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Kısa bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, “Sizler, 16 seçimdir Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını desteklediniz. Allah hepinizden razı olsun. Ümraniye’ye hep birlikte hizmet edeceğiz. İstanbul ve Ümraniyemize daha fazla hizmet edeceğiz. Bugüne kadar Ümraniye’ye hizmeti geçmiş tüm belediye başkanlarına ve Hasan Can Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Allah’ın rahmeti ve selamı hepimizin üzerine olsun. Rabbim bu güzel günleri sonsuza kadar daim eylesin” dedi. “Memleketimiz çok çile çekti ama son 16 yıldır Türkiye, İstanbul ve Ümraniye artık çok değişti ve bambaşka oldu” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “Hayat devam ettikçe, hizmette devam edecektir. 15 yıldır Ümraniye’ye 450’nin üzerinde kalıcı eser gibi birçok hizmeti yapmak nasip oldu. En önemlisi de her zaman kimsesiz ve çaresizlerin yanında olduk. Aç ve açıkta kimseyi bırakmadık. Allah bizlere onurla hizmet etmeyi nasip etti” dedi. AK Parti disiplini gereği 31 Mart’ta tekrar aday olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, “15 yıl önce tertemiz üstlendiğimiz bu görevi alnımızın akıyla tamamlayacağız. Benim hakkım sizlere helal olsun. Sizlerde haklarınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.  

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak konuşmasına “Ümraniye baharın gelmesiyle ayrı bir güzel olmuş” diyerek başladı. Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın geçmişten bugüne yaptığı tüm hizmetlere değinerek, “15 yıldır Ümraniye’ye yapmış olduğu hizmet ve çalışmalarından dolayı Hasan Can Başkanımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ümraniye Çarşı Metro Durağında otobüsün üzerinden coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Ümraniye bugün yine muhteşem bir coşkuya şahitlik ediyor. Ümraniye bu iş tamam diyor. Değerli kardeşlerim 4 günümüz var. inşallah bu kalan süre içerisinde durmayacağız, yorulmayacağız ve gönüllere girmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İstanbul Peygamber Efendimizin müjdelediği şehir, İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet, İstanbul’u süsleyen Mimar Sinan ve 1994 yılının çamurundan, çöpünden ve hava kirliliğinden kurtaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanımızın aldığı bayrağı 25 yıldır taşıyan ve bugünlere getiren tüm başkanlarınıza teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetin 100. yılına giderken bambaşka bir döneme gidiyoruz. İnşallah Ümraniye’de İsmet Yıldırım Bey’i rekor oyla başkan yapacağız” dedi.

“15 yıldır Ümraniye’ye çok güzel hizmetler yapan Hasan Can Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasını sürdüren Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İnşallah Ümraniye’de İsmet Yıldırım, İstanbul da diğer Yıldırım el ele vererek çok güzel hizmetleri sizlerle buluşturacağız.  Değerli kardeşlerim finali, Binali yapmaya hazır mısınız? 31 mart yerel seçimleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sağolun, varolun. Allah’a emanet olun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor