Advert
Advert
en iyi casino siteleri

PİREYE KIZIP YORGANI YAKMA ÜSKÜDAR!

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sadece iki gün kaldı. Yaklaşık olarak dört aydır siyasi partiler ve adayları sahada kıran kırana bir mücadele verdi. Özellikle Üsküdar’da büyük oyunlar oynandığı görülmektedir.

PİREYE KIZIP YORGANI YAKMA ÜSKÜDAR!
PİREYE KIZIP YORGANI YAKMA ÜSKÜDAR! Anadolu Havadis

Görüntünün olası içeriği: Yalçın Fakıoğlu, gülümsüyor, takım elbise

Mevcut Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhur İttifakı Ortak Adayı gösterildi. Buna karşı İYİ Parti destekli CHP Ahmet Kılıç’ı aday gösterdi. Ancak asıl oyun HDP tarafın sergileniyor. Çünkü HDP Üsküdar’da aday göstermediği gibi Belediye Meclis Üyesi Seçiminde CHP listesinde yer aldı. CHP’li yetkililer halka HDP ile bir ittifaklarının olmadığını söyleseler de Üsküdar’da CHP listelerinde HDP’li isimler olduğu çok net bir şekilde görüldü. Peki Aziz Mahmut Hüdai’nin beldesi olan Üsküdar bu oyuna gelecek mi? Üsküdar halkı bu kirli ittifaka destek verecek mi? Mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen’in küçük hatalarına kızarak AK Parti’den vazgeçecek mi? Son beş yılda yapılan hizmetlere bakıldığı zaman bu küçük hataların devede kulak kalacağı görülmektedir. Genç, yaşlı, engelli, çocuk, kadın, erkek hatta sokak hayvanlarını bile düşünen ve bunları proje üreten bir belediye başkanı ve siyasi harekatına destek vermek şarttır. 

Millet ittifakı adı altında terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı haline gelen HDP ile kurulan bu oyunu Üsküdar halkı bozmalıdır. Kısacası yapılan bu hizmetlerin hak ettiği karşılığı Pazar günü sandıkta vermeliyiz. Anadolu Havadis Haber Sitesi ailesi olarak diyoruz ki Pireye Kızıp Yorganı Yakma Üsküdar! Bu mukaddes toprakları hak eden Şehremine teslim et! O da HİLMİ TÜRKMEN’dir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Görüntünün olası içeriği: Yalçın Fakıoğlu, gülümsüyor, takım elbise

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor