Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESENLER BELEDİYESİ’NİN 3 PROJESİ ÖDÜLLE TAÇLANDIRILDI

Esenler Belediyesi’nin sanata, bilime ve spora verdiği değer Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

ESENLER BELEDİYESİ’NİN 3 PROJESİ ÖDÜLLE TAÇLANDIRILDI
ESENLER BELEDİYESİ’NİN 3 PROJESİ ÖDÜLLE TAÇLANDIRILDI Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi 3 projesi ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca düzenlenen Tam Bana Göre Festival kapsamındaki Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması’nda ödül aldı.

Esenler halkına 40 branştan fazla eğitimle kültür-sanat hizmeti veren Esenler Sanat Evi (ESEV), geleceğin bilim insanlarının yetişeceği Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Parkı ve gençliğin kalbinin attığı yer olan Esenler Gençlik ve Spor Merkezi projelerimiz ödülle taçlandırıldı.

Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu’nun vizyonu ile hayata geçirilen 3 projenin ödülü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Göksu’ya teslim edildi.

Esenler Belediyesi olarak biz de; kültür sanat, bilim, gençlik ve spor, alanında çalışmalarımızın bulunduğu standımızla festivalde yerimizi aldık. Ayrıca standımızın yanında Türkiye’nin ilk çizgi roman otobüsü olan Okur Gezer de festival alanında misafirlerini ağırlıyor.

TAM BANA GÖRE GENÇLİK FESTİVALİ

16 – 21 Kasım tarihlerinde Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen festivalde konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine, atölyelerden deneyim alanlarına kadar pek çok etkinlik meraklılarını bekliyor.

Gençler festivalde hem Anadolu’nun her yerinden gelen lezzetleri deneyimlerken sosyalleşebiliyor, hem sertifikalı eğitimlerle geleceğine değer katabiliyor, hem de spordan konsere iyi zaman geçirebiliyor.

Festivalde konserler, sergi alanları, deneyim alanları, atölyeler, VR etkinlikler, sertifikalı eğitimler, e-learning eğitimlerine giriş imkanı, etnospor, sürpriz yazarlarla söyleşiler, sahaflar ve yayıncılar, girişimcilikten edebiyata konferanslar, özel lezzetler ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediyelerimizin birbirinden ilginç stantları bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor