BAŞKAN İSMET YILDIRIM SİVASLILAR İLE BULUŞTU

BAŞKAN İSMET YILDIRIM SİVASLILAR İLE BULUŞTU

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Sivas Koyulhisar Kızılelma Derneği’nde düzenlenen taziye ve mevlit programına katıldı.

GÜNCEL - 2024-02-12 20:17:51

Başkan İsmet Yıldırım, beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ile Ümraniye Sivas Koyulhisar Kızılelma Derneği tarafından düzenlenen taziye ve mevlit programına katıldı. Başkan Yıldırım, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri için Sivaslılardan destek ve dua sözü aldı.

Başkan Yıldırım programda yaptığı konuşmada, "Öncelikle rahmeti rahmana kavuşan değerli abimize Allah'tan rahmet siz değerli ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Kıymetli hemşehrilerim, önümüzde bir yerel seçim var.  Bizler AK Partili belediyeler olarak hizmet siyaseti anlayışı ile 4 buçuk yılda ilçemize birçok hizmet ve proje kazandırdık. Diğer yandan da İstanbul maalesef 4 buçuk sene hizmetten mahrum kaldı. İnşallah İstanbul'u muradına erdireceğiz. 31 Mart'ta kazanan İstanbul, kazanan Ümraniye olacak. Sivaslılar işini bilir. Gününüz mübarek olsun" dedi.

DİĞER HABERLER