Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Depremzedelere bir destek de Kırım Tatarlarından geldi

Pendik’ten deprem bölgesine destekler sürüyor. Son olarak Kırım Tatarları da deprem bölgesindeki afetzedeler için bir yardım tırı hazırladı. Yardım tırı, Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Kaymakam Dr. Hülya Kaya ile Pendik’e gelen Kırım Tatar Milli Meclisi Eski Başkanı ve Ukrayna Yüksek Şura Üyesi Mustafa Kırımlıoğlu ve Ukrayna İstanbul Başkonsolosu Roman Nedilski tarafından Hatay’a gönderilmek üzere Kurtköy Spor Salonu’ndan uğurlandı.

Depremzedelere bir destek de Kırım Tatarlarından geldi
Depremzedelere bir destek de Kırım Tatarlarından geldi Anadolu Havadis

Başkan Ahmet Cin: “Bu zor zamanda dostluklarımız pekişiyor”

Yardım tırının uğurlanması öncesinde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, anlamlı yardımlarından ötürü Kırım Tatarlarına teşekkür ederek “Çok ciddi bir deprem hadisesiyle karşı karşıyayız. Bugün anlamlı bir yardım için beraberiz. Hem Ukrayna Başkonsolosluğuhem de Kırım Meclis Başkanlığı desteğiyle bir yardım tırı oluşturuldu. Bu zor zamanda dostlukların pekiştiğini bir kez daha görüyoruz. Tekrar teşekkür ederiz.” dedi. Kaymakam Dr. Hülya Kaya bu yardımın son derece anlamlı olduğunu ifade ederek “Bizi son derece duygulandırdılar. Bugünkü yardımlarla birlikte dostluğumuzu pekiştirmiş oldular.” şeklinde konuştu.

“Daima Türkiye'nin yanında olacağız”

Ukrayna İstanbul Başkonsolosu Roman Nedilski, Türkiye’nin Ukrayna’ya yaptığı yardımları hatırlatarak “Türkiye bize destek verdi, sıra bizde. Biz dostuz. İyi dost her zaman dost kalır.” dedi. Kırım Tatar Milli Meclisi Eski Başkanı ve Ukrayna Yüksek Şura Üyesi Mustafa Kırımlıoğlu ise daima Türkiye’nin yanında olacaklarını belirterek “Türkiye’nin başına böyle bir felaket geldi. Yardım herkesin manevi borcu.” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor