Advert
Advert
en iyi casino siteleri

SENİN SESİN, SENİN RADYON

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Radyo Arnavutköy’ün ilk canlı yayın konuğu Afrikalı Ali oldu.

SENİN SESİN, SENİN RADYON
SENİN SESİN, SENİN RADYON Anadolu Havadis

Arnavutköy Belediyesi tarafından "Senin Sessin, Senin Radyon" sloganıyla kurulan Radyo Arnavutköy, ilk yayınına Radyo Programcısı Afrikalı Ali ile başladı. Afrikalı Ali, yapılan girişim hakkında, "Biz radyocuları unutmayan, bize de kendi mikrofonlarından konuşma fırsatı veren Arnavutköy Belediyemize, sayın başkanımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Radyo Arnavutköy, ilçe sakinlerinin belediye ile daha hızlı ve etkili bir iletişim kurmasına olanak tanıyacak. Müzik yayınlarıyla komşulara güncel ve nostaljik şarkılar ile türküler sunarken, aynı zamanda duyurular, belediyenin çalışmaları ve ilçedeki gelişmeler gibi konuları da hızlı bir şekilde paylaşma imkânı sağlayacak.

Proje aynı zamanda ilçede radyo programcılığı ve diksiyon fonetik kursları düzenleyerek gençlere eğitim ve pratik yapma fırsatı sunacak. Bu sayede gençler, Radyo Arnavutköy aracılığıyla ülkedeki radyo ve televizyon kanallarına geçiş imkanı elde edecekler.


Radyo Arnavutköy'ün faaliyetlerini takip etmek, yayınlarına ulaşmak, ilçede yaşanan gelişmelere ve gençlere sunulan eğitim olanaklarına ulaşmak için radyoarnavutkoy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor