Advert
Advert
en iyi casino siteleri

KAĞITHANE'DE GENÇLİK UYANIYOR, DUADA BULUŞUYOR

Kağıthane Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile beraber düzenlediği proje ile; camiye gelen çocuk ve gençleri ödüllendiriyor.

KAĞITHANE'DE GENÇLİK UYANIYOR, DUADA BULUŞUYOR
KAĞITHANE'DE GENÇLİK UYANIYOR, DUADA BULUŞUYOR Anadolu Havadis

Kağıthane'de 'Gençlik Uyanıyor, Ailecek Duada Buluşuyor' adlı proje hayata geçti. Kağıthane Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile beraber düzenlediği proje ile; camiye gelen çocuk ve gençleri bisikletle ödüllendiriyor.

undefined

Her pazar günü ilçenin farklı camilerinde düzenlenen buluşma programı ile çocuk ve gençlerin camilere özendirilmesi ve dini pratiklerini yerine getirerek bilgi edinmesi amaçlanıyor. Projenin sonunda en az 10 kez camiye gelen çocuk ve gençler bisikletle ödüllendirilecek.

undefined

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin her pazar sabah namazı buluşmalarına katılarak çocuk ve gençlerle bir araya geliyor. Başkan Öztekin; '' Çocuk ve gençlerimiz projeye yoğun ilgi gösterdiler. Çoğu da aileleriyle birlikte katılıyor. Her pazar 2 bine yakın bir cemaat oluşturuyoruz. Hem maneviyatlarını geliştirsinler hem de böylesi huzurlu bir ortamın güzelliğini ailecek tatsınlar istiyoruz. Teşvik etmek amacıyla da onları ödüllendireceğiz. Katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' dedi.
undefined
Sivil toplum kuruluşlarından Eğitime Destek Platformu, Cihannüma, Eğitim-Bir-Sen, Ensar Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Anadolu Gençlik Derneği,Hayrat Vakfı, İmam Hatip Mezunları Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi ve İHH; projenin hayata geçmesinde paydaş oldu.

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor