Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Başkan Dursun’dan Çocuklara Sürpriz Ziyaret

Sultangazili çocuklar, Cezeri Kültür Sanat ve Teknoloji sezonu kapsamında düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçiriyor. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da çocukları yalnız bırakmıyor.

Başkan Dursun’dan Çocuklara Sürpriz Ziyaret
Başkan Dursun’dan Çocuklara Sürpriz Ziyaret Anadolu Havadis

Sultangazi Belediyesi, çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturuyor. Cezeri Kültür Sanat ve Teknoloji sezonu kapsamında tiyatrodan müzikale birçok etkinlik çocukların beğenisine sunuluyor. Sağlık, geri dönüşüm, teknoloji bağımlılığı gibi sosyal konuların yer aldığı oyunların yanı sıra birbirinden renkli karakterler, minik izleyicileri ile buluşuyor.

Çocukları yalnız bırakmayan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, tiyatro salonlarını sık sık ziyaret ediyor. Başkan Dursun;“ Bu salonlar dolu olduğunda sizler için güzel bir şey yaptığımızı bir kez daha anlıyoruz. Sanatla kültüre faaliyetlerle, çocuk ve yetişkin tiyatrolarımızla Sultangazimizi daha güçlü hale getirmeye çalışıyoruz. Beş yıl çok çabuk geçti. Sizlerin de desteğiyle çok güzel işler yaptık. Şimdi daha güzellerini yapma zamanı” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor