Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Tuzla’da Kadınlar Günü’nün İlk Etkinliği Şehit ve Gazi Eşlerine Yönelik Düzenlendi

Tuzla’da Kadınlar Günü nedeniyle ilk organizasyonu Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, şehit ve gazi eşlerine yönelik kahvaltı ile düzenledi.

Tuzla’da Kadınlar Günü’nün İlk Etkinliği Şehit ve Gazi Eşlerine Yönelik Düzenlendi
Tuzla’da Kadınlar Günü’nün İlk Etkinliği Şehit ve Gazi Eşlerine Yönelik Düzenlendi Anadolu Havadis

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Kadınlar Günü programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Kader Turgut Kara, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri ile şehit ve gazi eşleri katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Tarihe İz Bırakan Şanlı Kadınların Torunlarıyız
Tarihe İz Bırakan Kadınlar konulu slayt gösteriminin ardından programın açılış konuşmasını Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu gönüllüsü Rüveyda Menteş yaptı. Menteş, “Hatırlayın Bursa’nın düşman işgali karşısında büyük rol oynayan Fatma Ana’yı, İnebolu’dan Ankara’ya defalarca mühimmat taşıyan ve yolda donarak şehit düşen Şerife Bacı’yı ve daha nicelerini. Biz o şanlı kadınların torunlarıyız. Bugün sizlerle bizleri buluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür ederiz” dedi.

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz İçin Ne Yapsak Azdır
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’da Kadınlar Günü nedeniyle ilk organizasyonu şehit ve gazi eşlerine yönelik düzenlediklerini söyledi. Dr. Fatma Yazıcı, “Biz Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gönüllüleri olarak sizleri evlerinizde ziyaret ediyoruz. Devletimiz ile birlikte sizlerin yanınızda olduğumuzu sizlere hissettirmek ve acılarınızı paylaşarak azaltmayı amaçlıyoruz. Gerçekten sadece özel günlerde değil hayatın her aşamasında yanınızda olmak, sizlere destek olmak, acılarınızı paylaşmak istedik. Bu kapsamda Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonumuzu da kurduk. Vatanımız için canlarını feda etmiş şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Şehit ve gazilerimizin geride kalan sevdikleri için devletimizle, milletimizle birlikte arkanızda bulunmak bizim boynumuzun borcu. Tuzla Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.  
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, şehit ve gazi eşlerine Kadınlar Günü hediyesi olarak Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Komisyonu tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yaptırılan file hediye etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor