Advert
Advert
en iyi casino siteleri

75 Yıllık Gelinlik Hayalini Tuzla Belediyesi İle Gerçekleştirdi

75 yıl önce evlenen Halime Sibahi’nin gelinlik giyme hayalini Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gerçekleştirdi. 9 çocuk, 15 torun sahibi olan 89 yaşındaki Halime Sibahi, önce bindallısını giyerek kına gecesi düzenledi, ardından gelinlik giyerek 75 yıllık ukdesini bitirdi.

75 Yıllık Gelinlik Hayalini Tuzla Belediyesi İle Gerçekleştirdi
75 Yıllık Gelinlik Hayalini Tuzla Belediyesi İle Gerçekleştirdi Anadolu Havadis

1944 yılında Şükrü Sibahi ile dünya evine giren Halime Sibahi, o mutlu gününde giyemediği gelinlik özlemini 75 yıl sonra dindirdi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından hem gelinlik hem de kına kıyafeti hediye edilen Halime Sibahi’nin kına gecesi oğlu Adnan Altın’ın evinde gerçekleştirdi. Halime Sipahi, ailesi ve komşularının katılımı ile yapılan kına gecesinde kendisini ağlatan şarkılarda geçmişten günümüze anıları ile duygusal anlar yaşadı. 

Gelinliği Başkan Yazıcı Hediye Etti
Sevinç gözyaşları içinde gelinliğini giyen Halime Sibahi, “Rahmetli eşim düğünümüzde gelinlik giydirmedi. Annem 7 yaşında vefat etti ve üvey annem ile yaşamaya başladık. 14 yaşında ise eşimle evlendiğimde gelinlik giyemedim. Gelinlik giyemediğim için hep özendim. Gelinim Fatma’ya “Gelinim bana gelinlik giydir” dedim. Gelinliği giyince çok mutlu oldum. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Annem Yıllardır Gelinlik Giymenin Hayalini Kuruyordu
Halime Sibahi’nin oğlu Adnan Altın, annesinin yıllardır gelinlik giymeyi hayal ettiğini söyledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın bu hayali gerçekleştirdiğini belirten Altın, “Annem yıllardır gelinlik giymenin hayalini kuruyordu. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, annemin bu hayalini gerçekleştirdi. Ailece kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu

Gelin-Kayınvalide Dayanışması
Halime Sibahi’nin gelini Fatma Altın, kayınvalidesinin hayalinin gerçekleşmesinde öncü oldu. “Gelinim, bana gelinlik giydir” isteğiyle yola çıkan Altın, “Çok mutlu oldum. 1 sene önce bizim yanımıza geldi. “Bana gelinlik giydirir misin?” dedi. Ben de Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya müracaat ettim. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na gittik, bizimle çok ilgilendiler, her konuda destek oldular. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’yı çok seviyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor