Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı.

Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Belediye Nikâh Sarayı’nda özel bir konser programı düzenlendi. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Eşi Saliha Can da katıldı.

Ümraniye Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı.
Ümraniye Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı. Anadolu Havadis

Tüm Dünya’da çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ümraniye’de de özel bir programla kutlandı. Belediye Nikâh Sarayı’nda Kündane Mekan Sanat Evi’nde eğitim ve konserler veren Sanatçı-Eğitimci Musikişinas Mutrip Hayrunnisa Mermi, Ümraniyeli hanımlarla bir araya gelerek çok çeşitli enstrümanlarla musiki ziyafeti sundu. Düzenlenen programa Başkan Hasan Can ve Eşi Saliha Can’ın yanı sıra; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İnci Özeke, AK Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk, birim müdürleri ve Ümraniyeli Hanımlar katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Eşi Saliha Can yaptığı konuşmada, “Mazlum ve ihtiyaç sahipleri hanımlar için hizmete açılan Hanımeli Çarşısı için Hasan Can Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. İslam’ın kadına verdiği değerden ve Peygamber Efendimizin eşine gösterdiği sevgi ve hoşgörüden bahsederek konuşmasını sürdüren Saliha Can, “Kadınların değeri, kıymeti bir güne sığdırılamaz. Ve başkanımızın da dediği gibi kadın ile erkek günahta da, sevapta da eşittir” dedi. “31 Mart seçimlerinde rabbim vatanımız, milletimiz için hayırlısını nasip etsin” diyen Saliha Can, “Allah birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek sonuçlar görmeyi nasip etsin. Bu vesileyle Ümraniye’yi çehresi değişen prestijli bir ilçe haline getirdiği için Belediye Başkanımız Hasan Can’a çok teşekkür ediyorum. AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Bey’e de başarılar diliyorum. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptığı konuşmada, “Kadınlarla alakalı konular sadece bir güne ya da bir yıla sığdırılamayacak kadar önemli ve özeldir. Çünkü insan değerlidir. Kadın erkek, erkek ise kadın kadar önemlidir” dedi. Başkan Hasan Can, “Ümraniye Meslek Edindirme Kursları'nda binlerce kardeşimize 30 ayrı dalda kurs verdik. Sanatçı ve zanaatkâr yetiştirdik. Meslek edindirme Kurslarında yeteneğini keşfeden bir öğrencimiz güzel sanatlar fakültesinde hocalık yapmaya başladı. Bu bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Bunun yanı sıra Ümraniyeli hanımların el emeği göz nuru ürünlerini satabilmeleri, aile bütçesine katkı sağlayabilmeleri için açılan Hanımeli Çarşı’mızla her zaman kadınlarımızın yanında olduk” dedi. 15 yıl boyunca yaptığı hizmet ve çalışmalarla ilçenin tabanından tavanına kadar değiştiğinden bahsederek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Borcu olmadan alnı ak gönlü rahat bir şekilde görevi devredeceğiz inşallah. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek helallik istedi ve konuşmasını bitirdi.

Program konuşmaların ardından; Kündane Mekan Sanat Evi’nde eğitim ve konserler veren Sanatçı-Eğitimci Musikişinas Mutrip Hayrunnisa Mermi’nin çeşitli enstrümanlarla musiki ziyafetiyle son buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor