Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÜSKÜDAR’DA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Üsküdar’da vatandaşlarla buluştu.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÜSKÜDAR’DA
İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÜSKÜDAR’DA Anadolu Havadis

undefined

Valide Sultan Gemisi’nde ve Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde vatandaşlarla buluşan Bakan Soylu’ya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve MHP Üsküdar İlçe Başkanı Afşin Birben de eşlik etti.

undefined

İlk olarak Valide Sultan Gemisi’nde üniversiteli gençlerle buluşan Bakan Soylu gençlere hitap ettiği konuşmasında, “Siz sevgili gençler ile bu gemimizde buluşmak çok büyük bir keyif. Üniversite öğrencilerimizin İstanbul’da okuması çok büyük bir ayrıcalık, bunu bilmelisiniz. Türkiye’nin her yerini iyi gözlemlemek lazım ancak İstanbul’u hissetmek gerekir. Sizler ulaşım için Marmaray, metro, metrobüs bir çok toplu taşıma aracını kullanabiliyorsunuz. Bizim zamanımızda şartlar çok zordu.” dedi. 

undefined

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin önünde bulunan alanda miting düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada yaptığı konuşmada, “ Sevgili Üsküdarlı hemşehrilerim, hakikaten bu seçim önemlidir ve her seçim bir karardır. Biz dünyanın en kıymetli parçasını kendimize vatan yaptık. Anadolu'yu elimizden almaya çalışıyorlar. Kendimizi olan özgüveni kaybettirerek bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Esas itibariyle korktukları bizim medeniyetimizin gücüdür. Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını yaptık. 2 ay önce 260 ton uyuşturucu madde yakaladık.

undefinedÇok güçlü bir şekilde geliyoruz. Uyuşturucu satıcılarını da liderlerini de yerin 7 kat dibine göndermezsek namerdiz.  Kirazlıtepe'ye şu güzel insanların huzuruna bir tek şey için geldim. Allah'a hamd etmek için geldim. Onlar bize siz iktidar olursunuz ama muktedir olamazsınız derlerdi. Sevgili Kirazlıtepeli hemşehrilerim size minnettarız, milletimiz bugün hem iktidar hem de muktedirdir. Allah'a hamdolsun, şükürler olsun" şeklinde konuştu.

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor