Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Hırka-i Şerif Ziyarete Açıldı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in vasiyeti üzerine Veysel Karani Hazretlerine hediye edilen kutsal emanetlerden Hırka-i Şerif, Ramazan’ın ilk cumasında düzenlenen törenle ziyaretçilere açıldı.

Hırka-i Şerif Ziyarete Açıldı
Hırka-i Şerif Ziyarete Açıldı Anadolu Havadis

Hırka-i Şerif Cami’nin bahçesinde düzenlenen törene, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Coşkun Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın okuduğu duanın ardından Hırka-i Şerif ziyaret edildi. 

Hırka-i Şerif, hafta içi 10.00-18.00 saatlerinde, hafta sonu ise 09.00-18.00 saatlerinde görülebilecek. Ziyaretler, arefe günü ikindi namazı sonrasına kadar sürecek. Kutsal Emanet, Kadir Gecesi ise teravih namazı sonrası gece saat 02.30’a kadar ziyaret edilebilecek. Yaşlı, hamile ve hasta ziyaretçiler, sıra beklemeden refakatçiler eşliğinde Hırka-i Şerif’i görebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor