Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESENLERLİLERDEN 'HUZURA YOLCULUK'

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği "Huzura Yolculuk" programlarıyla Esenlerliler, İstanbul'un manevi mekanlarını ziyaret ederek bol bol dualar ediyorlar.

ESENLERLİLERDEN 'HUZURA YOLCULUK'
ESENLERLİLERDEN 'HUZURA YOLCULUK' Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Esenlerliler’i İstanbul’da bulunan manevi mekanlara ziyarete götürüyor. "Her manevi ziyaret, içsel bir yolculuk ve yen bir diriliştir" sloganıyla düzenlenen geziler kapsamında vatandaşlar, Ramazan ayının atmosferine uygun mekanları, camileri ve manevi önderlerin kabirlerini ziyaret ediyorlar.

EYÜP SULTAN'DAN HAZRETİ YUŞA'YA...

Eyüp Sultan Camii, Fatih Camii, Merkez Efendi Camii ve Hazreti Yûşa Türbesi gibi İstanbul'un manevi mekanlarını ziyaret eden Esenlerli vatandaşlar, Ramazan'ın uhrevi havasını bol bol dua ederek yaşadılar. Geziye katılan Esenlerliler, "Gelmek isteyip de gelemediğimiz camileri ve türbeleri belediyemiz sayesinde gezdik. Bizi bu imkanı sunan ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Esenler’de ikâmet eden vatandaşlar bir gün içerisinde, İstanbul'un manevi mekanlarını ziyaret edebiliyor. Huzura Yolculuk gezileri ramazan ayı boyunca her gün sabah saat 09.00'da Dörtyol Meydanı'ndan hareketle başlıyor. Geziye katılmak isteyenler 562 17 40 numaralı telefonu arayıp veya Prof. Dr. Ümit Meriç Kadın Aile ve Gençlik Merkezi'ne (Kazım Karabekir Mahallesi Atışalanı Caddesi Sondurak Camii yanı) gelerek kayıt olabiliyorlar.  

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor