Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ALEMDAĞ MAHALLESİ SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarlarında adres Alemdağ Mahallesi’ydi.

ALEMDAĞ MAHALLESİ SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
ALEMDAĞ MAHALLESİ SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU Anadolu Havadis

Genç yaşlı binlerce Alemdağlı  Çekmeköy Belediyesi’nin İlim Caddesi’nde kurduğu  iftar sofrasında bir araya gelerek bereketi paylaştı. İftar programına; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri,  Alemdağ Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız ve binlerce vatandaş katıldı.Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz İftar öncesi alanda masaları dolduran vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Garsonların porselen tabaklarla servis yaptığı iftar programında, vatandaşlara; pilav, tas kebabı, tatlı, su, ayran, hurma ikram edildi.

Alanda bulunan vatandaşlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar sofrasında buluşmayı rabbim bizlere nasip etti. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Bu mübarek günlerde dua etmek gerekir. Dualarımızda vatanımızı, milletimizi ve kahraman mehmetlerimizi unutmayalım.” dedi.

Hafız Muhammed Bilal Demirel’in Kur’an tilavetinin ardından okunan ezanlarla binlerce vatandaş hep birlikte oruçlarını açtı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor