Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Engelli Vatandaşlara Boğaz Turu Yaptırdı

Sancaktepe Belediyesi’ne bağlı Engelliler dinlenme Evi (EDEV) engelliler ile ailelerini boğaz turuna çıkardı.

Engelli Vatandaşlara Boğaz Turu Yaptırdı
Engelli Vatandaşlara Boğaz Turu Yaptırdı Anadolu Havadis

Engelli vatandaşlara yönelik her türlü imkanı sunan Sancaktepe Belediyesi bu sefer Üsküdar Valide Sultan Gemisi ile Boğaz Gezisi yaptırdı. Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’nün de katıldığı programda Üsküdar rıhtımından hareket eden gemide bulunan engelli vatandaşlar ile aileleri boğazın eşsiz manzarasını görme imkanı buldu. Çeşitli ikramların da yapılan gezide katılımcılar EDEV üyeleri tarafından verilen konser ile doyasıya eğlendi.

Engelli vatandaşların eğlencesine ortak olan ve onlarla hoş bir vakit geçiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü yaptığı konuşmada “Bugün Sancaktepe’mizin engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini misafir edelim istedik. Engelli vatandaşlarımızın en önemli sorunlarında bir tanesi sosyal hayata katılamamaktır. Biz istiyoruz ki engelli kardeşlerimiz sosyal hayatın içersinde olsun, çalışma hayatının içerisinde olsun. Bu düşünce ve hareketle hem bir boğaz gezisi hem bir eğlence olsun diye engelli vatandaşlarımızı misafir ediyoruz" dedi.

Engelli bireylere fırsat verildiğinde başarılı işler ortaya koyduklarını belirten Başkan Döğücü, "Kardeşlerimiz ne kadar yetenekli olduklarını verdikleri konserle bize gösterdiler. İnsanlarımıza fırsat verildiğinde neler yaparlar, onu görüyoruz. Yeter ki bizler gönlümüzdeki, kafamızdaki engelleri kaldıralım. Kafadaki engeller kalktıktan sonra bu milletin çocuklarının aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Biz diyoruz ki, hayatımız boyu hiçbir engeli tanımıyoruz. Mücadele ederek, tüm engelleri aşarak hayata tutunuyoruz, mutluca, huzurluca yaşıyoruz. Biz onları bir gün değil 365 gün hatırlamak zorundayız. Engelli kardeşlerimizin rahat yaşayabilmeleri adına onların önlerindeki engelleri kaldırmak ta bizlerin görevi" şeklinde sözlerini tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor