Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniyeli Minik Şeflerden Başkan Yıldırım’a Sürpriz Ziyaret

Ümraniye’de bir anaokulunda eğitim gören minik şefler, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a sürpriz yaparak anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenleri ile birlikte belediyeye gelen minik şefler, anaokulunun ‘Mutfak Atölyesi’nde yaptıkları ürünleri Başkan Yıldırım’a takdim etti.

Ümraniyeli Minik Şeflerden Başkan Yıldırım’a Sürpriz Ziyaret
Ümraniyeli Minik Şeflerden Başkan Yıldırım’a Sürpriz Ziyaret Anadolu Havadis

Ümraniye Nurten Yıldırım Sancak Anaokulu’nda eğitim gören çocuklardan oluşan minik şefler, Okul Müdürü Hatice Şengül Pınar ve öğretmenleri ile birlikte Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a sürpriz bir ziyaret yaptı. Okulun ‘Mutfak Atölyesi’nde çalışma yaparken giydikleri şef kıyafetleri ile Başkan Yıldırım’ı ziyaret eden öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu. Henüz beş yaşında olmalarına rağmen ‘Mutfak Atölyesi’nde yaptıkları ürünleri Başkan Yıldırım’a takdim eden öğrenciler, Başkan Yıldırım’ı hayran bıraktı. Başkan Yıldırım da çocuklara hediyeler vererek birlikte fotoğraf çektirdi. Okulda yaptıkları aktiviteleri anlatan minik şefler, Başkan Yıldırım ile bir süre sohbet etti.

Minik şeflerin yaptığı ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,  “Çocuklarımız hocalarımızla birlikte anaokulundan itibaren okula hazırlık aynı zamanda hayata hazırlık anlamında değerli çalışmalar yapıyorlar. Çocukların her biri bir şef olmuş. Hepsini tebrik ediyorum. Bu çocuklarımız bu vesile ile hayatı öğreniyorlar, hayatın boş olmadığını görüyorlar. Ben önce hocalara daha sonra velilere, çocuklara değer verip okul öncesi hazırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Hepsine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çocukların Mutfak Atölyesi’nde yaptığı çalışmalarla küçük kas gelişimine katkıda bulunduklarını ve çocukların özgüven kazandıklarını  dile getiren Okul Öncesi Öğretmeni Seçil Emre, “Bakanlığımızın 2023 vizyonu kapsamında atölyeler kuruldu bilindiği üzere okullarda. Bizim okulumuzda da ‘Mutfak Atölyesi’ kuruldu. Çocuklarımıza yaşam becerileri kazandırmak amacıyla çeşitli aktiviteler yaptırıyoruz. Bütün okul, program dahilinde Mutfak Atölyesi’ne iniyor. Yine program dahilinde günlük yaşam becerilerine katkıda bulunacağı etkinlikler ve çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor