Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye’nin İlk Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

Ümraniye Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek Ümraniye Kitap Fuarı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da katılımı ile Cumartesi günü kitapseverlere kapılarını açıyor. Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin katılacağı fuarda, çok sayıda yazar okuyucu ile buluşacak.

Ümraniye’nin İlk Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor
Ümraniye’nin İlk Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi tarafından ilk defa düzenlenecek Ümraniye Kitap Fuarı, Santral Etkinlik Alanı’nda 14 Aralık Cumartesi günü Saat: 13:00’de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da katılımıyla kapılarını açacak.  Ümraniye Kitap Fuarı, birbirinden değerli yazarların söyleşi ve imza etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 14-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek kitap fuarında, Türkiye’nin önde gelen 80 yayınevi ve markasından 100 değerli yazar, okurlarla buluşacak. Fuarda Ümraniye Belediyesi’nin standı da yerini alacak.

Ümraniye Kitap Fuarı’nın onur yazarı, Türk edebiyatının “Yedi Güzel Adamı"ndan biri olarak kabul edilen, yazdığı eserlerle birçok ödüle layık görülen Yazar Rasim Özdenören olacak. Rasim Özdenören, 14 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’de açılış töreni ve ardından saat 14:00’de söyleşi programında okurlarla buluşacak. Fuar hergün 10:00 ile 22:00 arasında ziyarete açık olacak. 

Ümraniye Kitap Fuarı’nın detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://umraniyekitapfuari.com/

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor