Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Tuzla Kışa Hazır

Güzel şehrimiz Tuzla, bir yandan sonbahar mevsiminin güzelliklerini yaşarken bir yandan da kışa hazırlanmaya devam ediyor.

Tuzla Kışa Hazır
Tuzla Kışa Hazır Anadolu Havadis

Şehrimizin her köşesinde hummalı bir kış hazırlığı devam ediyor. Öyle ki, gerek mahalle parklarımız olsun gerek ana arterler olsun Tuzla Belediyesi ekiplerince eksik bırakılmadan temizlenmeye, düzenlenmeye ve güzelleştirilmeye devam ediliyor. Son olarak İçmeler köprü güzergahındaki ana arterler üzerinde bulunan refüj bölgesi belediyemiz ekiplerince peyzaj çalışması yapılarak düzenlenmiştir.
Mahallelerimizden geçen dere ve kanal temizlikleri yapılırken peyzaj çalışmaları ile de şehrimizin çehresinde çiçekli bir tebessüm oluşturmaya gayret ediyoruz.


Mahalle sakinlerimizin severek kullandığı, küçüklerin oyunlar oynayıp spor yaptığı mahalle parklarımız kışa hazırlanırken parklarımızda mahallemizin minik sakinleri olan sokak hayvanlarını da unutmadık. Onlar için düzenlenen yeni mama istasyonları da kış hazırlıkları kapsamında düzenlendi.
Mahallelerimize, caddelerimize ve sokaklarımıza güzellik katan çalışmalarımızla şehrimizi kışa hazırladık. Tuzla Belediyesi olarak aldığımız tedbirlerle hemşerilerimizin huzur içinde bir kış geçirebilmesi için 7/24 çalışmaya devam edeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor