Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Engelli sporuna taraftar kazandırılacak

Pendik Belediyesi 2019 Avrupa Birliği Erasmus+ Spor Küçük Ölçekli İşbirliği Programı kapsamında Türkiye’den hibe almaya hak kazanan tek belediye oldu. "Herkes için Spor, Spor için Herkes" Projesi kapsamında engelli sporunun bilinirliği arttırılarak engelli sporuna taraftar kazandırılması amaçlanıyor.

Engelli sporuna taraftar kazandırılacak
Engelli sporuna taraftar kazandırılacak Anadolu Havadis

Pendik Belediyesi Avrupa Birliği Erasmus+ Spor kapsamında hibe almaya hak kazandığı Herkes için Spor, Spor için Herkes: Engelli Sporuna Katılımın Arttırılması (Sport for ALL for Sport: Gathering Popularity for Disabled Sport) Projesinin açılış toplantısı Pendik'te gerçekleşti. Proje kapsamında engelli sporunun bilinirliğinin artırılması ve engelli sporuna taraftar kazandırılması amaçlanıyor.

Spor ve seminer etkinlikleri yapılacak

Proje ortakları arasında Pendik Belediyesiyle birlikte Portekiz’den Lousada Belediyesi, Romanya’dan Sportiv Experienta Multisport Derneği ile Türkiye’den İstanbul Kent Üniversitesi yer alıyor. Proje yönetimi; hazırlık, uygulama ve değerlendirme olmak üzere üç farklı aşamada ele alınacak. Uygulama aşamasında her ortak, kendi ülkesinde engelli sporuna sporcu ve taraftar kazandırmak için engelli bireylere, taraftarlara ve ailelere yönelik spor ve seminer etkinlikleri gerçekleştirecek. Değerlendirme aşamasında ise proje süresince yapılan çalışmaların kalite değerlendirmesi ve proje nihai raporu hazırlanacak. Proje 18 ay sürecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor