Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BAHAR TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

Pendik Belediyesinin her yıl yaptığı ve bu sene Covid-19 nedeniyle erkene aldığı Bahar Temizliği tamamlandı. Tüm mahallelerde yürütülen ve 6 hafta süren genel temizlik kapsamında 330 cadde ve 3.099 sokakta yol yıkama, süpürme ve ilaçlama yapıldı.

BAHAR TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
BAHAR TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI Anadolu Havadis

Pendik Belediyesinin Covid-19 nedeniyle bu yıl erken başlattığı kapsamlı temizlik çalışması tamamlandı. İlçe genelinde 36 mahallede 330 cadde ve 3.099 sokakta yapılan temizlik çalışması 6 hafta sürdü. 80 personel ve 28 aracın görev aldığı çalışmalar kapsamında yol yıkama, süpürmenin yanı sıra alt geçitlerden otobüs duraklarına, ATM’lerden Aile Sağlık Merkezlerine tüm toplu kullanım alanları dezenfekte ediyor. Çalışmalarda 3 bin 900 ton ton su ve 750 litre solüsyon kullanıldı.

Dezenfekte işlemleri aralıksız sürüyor

Öte yandan Covid-19 ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Bugüne kadar ekipler; eczaneler, marketler, fırınlar, hastaneler, aile sağlığı merkezleri, taksiler ve minibüsler başta olmak üzere birçok yerin dezenfekte işlemlerini büyük hızla sürdürüyor. Bugüne kadar 5 bin 208 araç ve 4 bin 165 nokta dezenfekte edildi. Bu işlemlerde yaklaşık 33 ton hazır solüsyon kullanıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor