Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İBADETHANELERDE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Çalışmaları ile bir çok defa ulusal basın ve medyaya yansıyan örnek çalışmalar ile COVID 19 mücadele sürecini ilk günden itibaren aynı kararlılıkla sürdüren Tuzla Belediyesi, normalleşme sürecine doğru yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde Tuzla’daki ibadethanelerde de temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İBADETHANELERDE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
İBADETHANELERDE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR Anadolu Havadis

Covid19 süreci boyunca temizlik ve hijyen çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Tuzla Belediyesi, normalleşme sürecine geçerken Tuzlamızın tüm mahallelerindeki camilerde ve cem evlerinde periyodik temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik ekipleri camilerin ve cem evlerinin tüm alanlarında genel temizlik çalışması yapıyor. Temas edilebilecek tüm alanlar dikkatlice dezenfekte ediliyor. Yıl boyunca periyodik aralıklarla sürdürülen temizlik çalışmaları, COVID 19 salgını dolayısıyla ayrı bir önem kazandı.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yürütülen çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:“ Mart ayından beri yaşadığımız zor süreçte, başta sağlık çalışanları olmak üzere, tüm ekiplerin gayretli çalışmaları ve vatandaşlarımızın destekleriyle hamdolsun sona doğru yaklaşıyoruz. Kısıtlamalar azalırken normalleşme süreci başlıyor. Bizler de halkımızın tüm hizmetlere eskiden olduğu gibi ulaşabilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. 29 Mayıs’ta ibadete açılacak olan camilerimizde ve cem evlerimizde bu tarihten önce son bir kez daha temizlik ve dezenfekte çalışması yaptırıyoruz.

Biz her yerde gereken tüm tedbirleri alarak çalışsak da vatandaşlarımızdan yeni yaşama koşullarına riayet ederek,  maske kullanımı, sosyal mesafe ve genel hijyen kurallarına aynı ciddiyetle uymalarını önemle rica ediyoruz. Bunun dışında gerek merkezi yönetimimiz gerekse yerel yönetim olarak biz, ihtiyaç duyulan her alanda elimizden gelen hizmeti sunmaya devam ediyoruz.”
Tuzla Belediyesi ayrıca normalleşme süreci için kamu alanları ve ortak yaşam noktalarında sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen için dezenfekte istasyonları gibi uygulamalarına devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor