Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BAŞKAN POYRAZ’DAN ÇEKUT EKİBİNE TEŞEKKÜR

İzmir’deki arama kurtarma çalışmalarından dönen ÇEKUT’u ( Çekmeköy Arama Kurtarma Timi ) Başkan Poyraz karşıladı.

BAŞKAN POYRAZ’DAN ÇEKUT EKİBİNE TEŞEKKÜR
BAŞKAN POYRAZ’DAN ÇEKUT EKİBİNE TEŞEKKÜR Anadolu Havadis
Deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılma amacıyla gittikleri İzmir’den dönen Çekmeköy Arama Kurtarma Timi (ÇEKUT) , Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından karşılandı. Başkan Poyraz, depremzedelere yardım eden ÇEKUT ekibi üyelerine teşekkürlerini ileterek hediye takdim etti.
İzmir’de meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılmak amacıyla Çekmeköy Arama Kurtarma Timi (ÇEKUT) deprem bölgesine gitmişti. İzmir’den dönen ÇEKUT ekibini Başkanı Poyraz makamında ağırladı. Başkan Poyraz, İzmir’de canla başla mücadele eden ÇEKUT ekibi üyelerine mücadelelerinden ötürü teşekkür etti. 

ÇEKUT ekibinin İzmir’de gösterdiği çaba için teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Rabbim böyle afetleri, böyle sıkıntıları, böyle üzücü günleri bir daha göstermesin. Ama olması halinde, bir deprem ülkesi olmamız hasebiyle de hakikaten  bir afet anında sizleri ve oradaki sıkıntıda olan insanlarımızı koruyacak, kollayacak, onların yardımına koşacak böyle ekiplere ihtiyacımız var. Bizim ÇEKUT ekibi İzmir'de Ali Rıza Bey apartmanında göçük altında kalan vatandaşlarımız için ciddi şekilde  mücadele etti. Biz de bugün onların salimen dönmeleri münasebetiyle bir teşekkür programı tertip ettik. Ekibimiz güzel işlere imza attı. Ekibimizin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni dönemde iki adet köpek alıyoruz. Onları da afetlere hazır hale getirecek şekilde eğitilecekler.  Hem su altında, hem üstünde arama yapacak ekiplerimizin sayısını da artırarak, ülkemizin neresinde olursa olsun ihtiyaç olması halinde ÇEKUT  orada olacak,” dedi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor