Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Engelliler Merkezimizde en özel hasat

Eyüpsultan Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel çocukları, hobi bahçelerinde yetiştirdikleri ürünlerin hasatını yaptı.

Engelliler Merkezimizde en özel hasat
Engelliler Merkezimizde en özel hasat Anadolu Havadis

Engelsiz Yaşam Merkezi, özel çocuklar için onları sosyal yaşama kazandırma ve özgüvenlerini artırma adına birçok etkinliğe imza atıyor. Bu önemli etkinliklerden birisi de merkezin bahçesinde kurulan özel “Hobi Bahçesi”...

EKTİLER, SULADILAR VE TOPLADILAR

Çocukların sosyalleşmesi, toprakla iç içe olup enerjilerini atması, sebze ve meyveleri tanıması, bedensel ve psikolojik olarak motive olmaları amaçlanan bahçede; domates, salatalık, biber, patlıcan, kara lahana, bal kabağı, kavun gibi birçok ürün yetiştiriliyor.

Şehir ortamında sebze ve meyveleri pazarda veya evinin buzdolabında gören çocuklar, tohumun toprağa düşmesinden, filizlenmesine ve meyvesini vermesine kadar her aşamasına tanıklık ederlerken bu kez hasat yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hobi bahçesinde yetişen ürünleri toplayarak merkezin mutfağına götüren çocuklar burada ise öğretmenlerinin eşliğinde domateslerden salça yapıp, biber turşusu kurdular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor