Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÖĞRENCİLERDEN KEDİ EVLERİ

Çekmeköy Belediyesi’nin gençlik projesi Açık Fikir Platformu’na devam eden on lise öğrencisi, kendi imkanlarıyla yaptıkları kedi yuvalarını parklara koydular.

ÖĞRENCİLERDEN KEDİ EVLERİ
ÖĞRENCİLERDEN KEDİ EVLERİ Anadolu Havadis

Çekmeköy Belediyesi Açık Fikir Platformu’na devam eden on lise öğrencisi, pandemi dönemindeki boş zamanlarını sosyal sorumluluk projesi için değerlendirdi. Karton kutuların geri dönüşümlerini sağlayarak, kedilerin soğuk kış günlerinde barınabileceği yuva yapan gençler, bu yuvaları parklara yerleştirdi.  Gençler hazırladıkları yuvaları, belediye ekiplerinin mama desteği ile birlikte Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı ve  Özgecan Aslan Parkı’na koydular

Gençler, sokak hayvanları için projelerine devam edeceklerini belirterek, “Onlar da birer canlı, biz onlarla aynı kenti ve aynı gökyüzünü paylaşıyoruz. Ve bu dostlarımızın Allah’ın bize birer emaneti olduğuna inanıyoruz” dediler.

Başkandan Teşekkür

Çevresine duyarlı gençleri gördükçe çok mutlu olduğunu söyleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Spor, sanat, bilimle uğraşmak isteyen gençlerimize imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bir de bize sosyal sorumluluk konusunda başvuran çocuklarımız var ki bu yaşta bu duyarlılığa sahip oldukları için çok memnun oluyorum. Bu gençlerimize ve onları yetiştiren ailelerimize teşekkür ediyorum,” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor