Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BESYO AKADEMİ’DE 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Milli Savunma Üniversitesi veya Polis Akademilerinde eğitim almak isteyen öğrenciler için hayata geçirilen ‘Genç Yetenek BESYO Akademi’de 2. dönem kayıtları başladı.

BESYO AKADEMİ’DE 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI
BESYO AKADEMİ’DE 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI Anadolu Havadis

Gençleri üniversitelerin kondisyon sınavlarına hazırlayan ‘Genç Yetenek BESYO Akademi’de 2. dönem kayıtları başladı. Antrenör, beden eğitimi öğretmeni, spor yöneticisi, Milli Savunma Üniversitesi ya da polis akademilerinin fiziki sınavlarına hazırlanan öğrencilere özel eğitimlerin verileceği akademi, salgın koşulları çerçevesinde gerçekleşecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 1 HAZİRAN

Alanında uzman eğitmenler ve spor hocaları eşliğinde beceri, denge, dayanıklılık ve sürat gibi birçok alanda zorlu etaplardan oluşan eğitimlerle gençler, hayallerindeki üniversiteye kavuşma fırsatı yakalayacak. Eğitimler, sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak gerçekleştirilecek. Ayrıca eğitimler kapsamında adayların doğru okula yönlendirilmesi için rehberlik hizmeti de sunulacak. Adaylar akademiye esenlergencyetenek.org adresi üzerinden çevrim içi olarak ya da Genç Yetenek Merkez Ofisi’ni ziyaret ederek başvuru yapılabilecek. Kontenjan sınırı bulunan akademiye son başvuru tarihi 1 Haziran 2021. Ücretsiz eğitimlerin verileceği akademiye katılmak için Esenler’de ikamet etmek şartı bulunuyor.

Genç Yetenek Ofisi adresi;

İTO 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Nine Hatun Mah. 108. Sokak No:3 Esenler/İstanbul

Telefon: 0538 046 94 74

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor