Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESENLERLİ GENÇLERE BAYRAM HEDİYESİ

Esenler Belediyesi’nde gençlere bayram sürprizi. Gençler, bayramın tadını ‘Esenler Gençlik Günleri’nde çıkaracak.

ESENLERLİ GENÇLERE BAYRAM HEDİYESİ
ESENLERLİ GENÇLERE BAYRAM HEDİYESİ Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinliklerle dolu ‘Esenler Gençlik Günleri’nde gençlere unutulmaz anlar yaşatacak.

19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası, Kempo-Muay Thai Şampiyonası, Okçuluk Turnuvası, 3×3 Basketbol Turnuvası, heyecan dolu yarışmalar, renkli gösteriler, TOGG Yerli Araç Sergisi, sosyal medya çekilişleri, sevilen isimler Âdem Kılıçcı ve Merve Aydın söyleşileri ve Murat Kekilli’nin konser vereceği programın her dakikası dolu dolu geçecek.

“GENÇ KART” HİZMETE GEÇİYOR!

Esenler Belediyesi’nin gençler için hayata geçirdiği yeni uygulaması ‘Genç Kart’ın lansmanı da ‘Esenler Gençlik Günleri’nde yapılacak. Bu kart ile gençler, kendileri için yapılan programlara katılarak hem keyifli vakit geçirecek hem de kazanacak. Gençlik ve Spor Bülteni’nde yer alan programlara katılarak kazandıkları puanlarla yurt dışına çıkabilecek, konserlere gidebilecek ve daha birçok hediyeye sahip olabilecekler.

19 – 22 Mayıs tarihleri arasında saat 10.00’da başlayıp gece geç saatlere kadar sürecek ve 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yapılacak olan konserlerden stantlara, kamplardan buluşmalara kadar pek çok aktivitenin yer alacağı ‘Esenler Gençlik Günleri’ne Esenlerli tüm gençler davetli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor