Advert
Advert
en iyi casino siteleri

SICAK BİR KARŞILAMA

Güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile hareket eden Arnavutköy Belediyesi, işlemlerini yapmak için belediyeyi ziyaret eden vatandaşlara sıcak bir karşılama sunuyor.

SICAK BİR KARŞILAMA
SICAK BİR KARŞILAMA Anadolu Havadis

Arnavutköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, belediye binasına işlem yapmaya gelen vatandaşlara belirli zaman aralıkları ile çay ve kahve ikramında bulunuyor. Böylece vatandaşlar işlemlerini sıcak bir ortamda yapabiliyor. 

Vatandaşları rahat hissettirmek amacıyla başlatılan bu uygulama, Arnavutköy Belediyesi'nin misafirperverlik anlayışını da yansıtıyor. Belediye, vatandaşlara çay veya kahve eşliğinde belediye hizmetleri hakkında bilgi alma ve belediye yetkilileriyle iletişim kurma fırsatı da sunuyor.

Bu ikramlar, belediyeye işlem yapmaya gelen vatandaşlar arasında olumlu tepkiler alıyor. Vatandaşların gündelik streslerinden uzaklaşmalarına ve biraz dinlenmelerine olanak tanıyan bu uygulama, belediye hizmetlerine olan katılımı artırmaya ve belediye ile vatandaşlar arasında daha sıcak bir ilişki kurulmasına yardımcı oluyor.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı bu uygulamanın amacının vatandaşlara yönelik hizmet kalitesini artırmak ve belediyeyi ziyaret eden herkesin güler yüzle karşılanmasını sağlamak olduğunu belirtiyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor