Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Eyüpsultan'dan Kastamonu'ya çocuk parkı

Eyüpsultan Belediyesi, Kastamonu’nun Ağlı ilçesine 17 Kasım 2021 tarihinde vefat eden Osman Topal’ın adına park yaptı.

Eyüpsultan'dan Kastamonu'ya çocuk parkı
Eyüpsultan'dan Kastamonu'ya çocuk parkı Anadolu Havadis

Aslen Kastamonu Ağlılı olan, 1974 yılında Eyüpsultan’a gelerek Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olan Topal’ın adını taşıyan park, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in talimatıyla kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldı.

Ağlı Belediyesi tarafından belirlenen alana çardakları, oyun grupları, bankları, fitness alanları, çöp kutularıyla 600 metrekare alana sahip tam donanımlı çocuk parkı yapıldı. Osman Topal’ın adını taşıyan, 300 metrekare kauçuk alana sahip parkta 4 adet çardak, 1 adet 2 kuleli, 1 adet tek kuleli oyun grubu, 10’lu fitness takımı, 2 adet bank bulunuyor. Peyzaj çalışmaları da tamamlanan, ladin, ıhlamur ağaçları ve süs bitkileriyle donatılan parkın etrafı ise 140 metre panel çitle çevrildi.

Ağlı Belediyesi ve Topal ailesi, ilçe sakinlerini özellikle çocukları mutlu eden bu özel ve anlamlı park için Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e ve emeği geçen personele sosyal medya üzerinden teşekkür içeren bir mesaj yayınladı.

1959 yılında Burdur doğumlu olup aslen Kastamonu Ağlılı olan Osman Topal, 1974 yılında Eyüpsultan’a gelerek Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Osman Topal, kısa bir süre özel sektörde makine teknikeri olarak çalıştıktan sonra kendi işini kurmuş ve kendi işinden emekli olmuştur. STK’larda da çeşitli görevler alan Topal, 17 Kasım 2021 tarihinde kanser hastalığı sonucu hayatını kaybetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor