Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Eyüpsultan'ın mahallelerinde şenlik var

Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mahalle Şenlikleri ve Yaz Sineması yoğun ilgi görüyor.

Eyüpsultan'ın mahallelerinde şenlik var
Eyüpsultan'ın mahallelerinde şenlik var Anadolu Havadis

11 Ağustos – 15 Eylül tarihlerinde her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 18.00 – 22.00 arasında her gün farklı bir mahallede düzenlenen şenlikler Cuma günü Yeşilpınar, Cumartesi günü Karadolap ve Pazar günü ise Güzeltepe'de mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

SANAT ATÖLYELERİNDEN ÇOCUK EĞLENCELERİNE

Şenlikte ebru, taş boyama, kaligrafi, kukla oyuncak bebek yapımı gibi sanat atölyelerinde kaliteli zaman geçiren çocuklar, yüz boyama, jonklör, sihirbaz gösterisi, Hacivat – Karagöz, Volkan Abi ile Kukla şov gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle aileleriyle birlikte unutamayacakları bir gün yaşadı.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, ŞENLİKLERDE ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Mahalle Şenliklerinin ilk gününde Yeşilpınar’da mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Deniz Köken, sanat atölyelerine katılıp, çocuklara balon dağıttı. Vatandaşlarla bol bol sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Deniz Köken, şenliklere gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bir yaz sezonunu mahalle sakinlerimizle birlikte geçirmek istedik. Okullar açılıncaya kadar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri mahalle sakinlerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz. Yeşilpınar Mahallesiyle başladık. Yoğun bir ilgi var. Tüm vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Eyüpsultanlıların yaz gecelerini renklendiren şenliklerde bando konserinin yanısıra limonata, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramları da yapıldı.

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerin ardından saat 20.00’de başlayan sinema gösteriminde ise Yeşilçam dünyasının klasikleri ile Eyüpsultanlılar nostaljik bir gece yaşadı.

ŞENLİKLER HER GÜN FARKLI BİR MAHALLEYLE DEVAM EDİYOR

Mahalle ienlikleri ve yaz sineması 18 Ağustos Cuma Eyüp Merkez – İslambey Mahallesi’nde Hz. Halid Parkı’nda, 19 Ağustos Cumartesi Silahtarağa – Sakarya Mahallesi’nde Kemal Özarar Parkı’nda ve 20 Ağustos Pazar Emniyettepe Mahallesi’nde Emniyettepe Parkı’yla devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor