Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Yazar Esra Avgören: “Hayaller Hedefe Dönüşmeli!”

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin düzenlediği Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’ne katılan yazar Esra Avgören’in çocuklara, “Daha azimli, planlı olmalısınız ve hedefinizin olması çok önemli. Hemen pes etmemelisiniz. Hayallerinizin hedefe dönüşmesi sizler için çok değerli.” tavsiyesinde bulundu.

Yazar Esra Avgören: “Hayaller Hedefe Dönüşmeli!”
Yazar Esra Avgören: “Hayaller Hedefe Dönüşmeli!” Anadolu Havadis

Çocukları ve gençleri her ay kitap dünyasında gezintiye çıkaran, yepyeni ufuklara farklı pencerelerden bakmalarını sağlayan Zeytinburnu Bilgi Evleri’nin bu ayki misafiri Yazar Esra Avgören oldu.

“HAYALLERİNİZİ HEDEFE DÖNÜŞTÜRÜN VE HEMEN PES ETMEYİN”

İlk öykü denemesini ortaokul dönemindeyken yaptığını belirten Yazar Avgören, “Yazdıklarımı pek çok yayınevine götürmeme rağmen hiçbir yerden dönüş alamadım. Çok moralim bozulmuştu. Benim yazdıklarımı kimse önemsemiyor diye düşünmüştüm. Bir öykü yarışmasına katılmaya karar verdim. Yazıp gönderdiğim öykü dereceye girmişti ve sonrasında kitap yazmakla ilgili teklifler almaya başladım. Dolayısıyla daha azimli, planlı olmak ve hedefinin olması çok önemli. Hemen pes etmemek gerek. Hayallerin hedefe dönüşmesi çok değerli.” ifadelerini kullandı.

“Bugün vazgeçmeden yapacağınız şeyler sizin 40 yaşınızda olacağınız yeri etkileyecek” diyen Yazar Avgören, yazarlık ile ilgili çocukların sorduğu tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. Yazar Avgören, söyleşinin ardından “İlya’nın Sırrı” ve “Uzman Dedektiflik Bürosu” isimli kitaplarını Bilgi Evi üyeleri için imzaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor